Etichete

, , , ,

Găboaie din comentariile trecute îmi lasă mesaje offline cum că are vedenii cu mine pe terase în Zilah/Jello/Zalău. Păi normal că ai vedenii!  La cât de des mă gândesc la tine și mă tot întreb de ce nu-mi răspunzi la mailuri. Să știi de acuma înainte, când ți se pare că mă întrupez pe terase în fața ochiului al treilea, că sunt chiar eu, în secundele alea. Încercând în disperare să-ți amintesc să-mi răspunzi.

Sper că îți place noul meu șablon de blog. Îmi amintește de stilul antebelic de la Pizza King. Fain stilul, jalnic numele speluncii, la fel ca muzica de fundal de acolo.

Dar tot e locul meu preferat în The Low….

Mi-i dor de voi, Găboaie și Ană. Aș  republica articolul despre voi din defunctul curat/murdar, dar e pe „calcul” din România. Iar Clitemnestra sau Apo nu-ș ce fac.

Între timp n-am uitat de poza cu zoreaua. Acum sunt patru. Sper că nu îmi dispar și ele de pe card în mod misterios, ca prima poză. Până atunci, va trebui să mă credeți pe cuvânt.

P.S. Am o groază de chestii de rezolvat, dar eu blogăresc. Bun, acuma mă simt mai bine.

Love,

A.

Later edit: între timp m-am certat rău cu Ana, dar tot o iubesc. Iar Gabi a rămas la fel de necomunicativă. Dar tot o iubesc.